Vad händer på Monte Ruivo?

Dagen efter!

 

Nu är 50-års firandet avklarat och alla som känner mej förstår att jag tycker det är skönt. Jag hade en bra dag och blev uppvaktad med både fina presenter, trevligt besök och en hel massa hälsningar via telefon, SMS och på facebook. Dagen avslutades med en trevlig middag i Arao. Restaurangen ligger ca. 3 km från vårt ställe mitt ute på vischan och dom serverar gudomligt god mat.

Det funkar bra med gäster i huset och inga klagomål har framkommit hittills förutom att det gnälldes lite på värmen i huset. Inga frusna gäster vill vi ha så igår eldades det i spisen och fläktarna kördes på högvarv. Dom hade nog rätt för vi hade en skön värme i huset hela kvällen. Gästerna är aktiva killar som försvinner direkt efter frukost och kommer hem trötta efter en hel dags endurokörning. Alltså inga svåra gäster att ta hand om. Jag tycker synd om dom för vädret visar inte sin bästa sida. Det ser bra ut på morgonen men sen blåser det upp och det kommer små regnskurar av och till. Vädret kan vi inte göra något åt så det är bara att gilla läge.

Idag har jag varit på utflykt till Luz som är en gemytlig liten semesterort några km utanför Lagos. När man promenerar efter strandpromenaden kan man nästan tro att man är i England. Byn är väldigt populär och många engelsmän har bosatt sej här.

Algarve förbereder sej inför tisdag som är Carnivaldag och även helgdag.

Har en förmåga att åka ifrån kameran och min Mac och min Samsungtelefon vill inte komma överens. Det här ska jag lösa så bilderna från Luz kommer in på hemsida.

 

//Stina