Vad händer på Monte Ruivo?

Onlinebokning och pyssel

Tänk att en hel dag kan ägnas åt att hitta ett enkelt onlinesystem för bokning av Monte Ruivos rum. Jag vet hur jag vill att det ska se ut och hur det fungera. Idag har jag provat tre stycken gratis demoversioner och jag blir inte nöjd. Antingen är programmen för dyra, för krångliga eller så har dom inte de funktioner jag söker. Nu måste jag lägga ner letandet en stund och rensa tankarna lite. Jag kanske helt enkelt måste kompromissa lite.

Var ju på vinprovning i Stockholm i måndags och för en novis i ämnet var det spännande. Provningen arrangerades i Berns stora salonger och det var ca. 30 st utställare, maffigt! Några viner kände vi igen från julklappar som vi fått av vår vän Adriano, andra var helt okända. Jag ska inte ge mej in i några utlåtande mer än att det fanns många bra och goda viner. Eftersom Mikael skulle köra bilen hem så spottade han lite mer än vad jag gjorde. Även om det var ett riktigt spottande överlag så tycker jag själv att det är synd att inte svälja de goda dropparna haha.

Hann ju så klart med en liten shoppingrunda också. Inhandlade lite pyssel som ska bli fina gåvor till Quintans VIP gäster. Jag får rensa mina "datatankar" med att sy några fina presentpåsar.

Fint väder idag, eller hur?!

Önskar en trevlig kväll!

//Stina